Bloemenlint aan Veldzicht in Sluitersveld

Almelo's klimaat in stroomversnelling

Bloemenlint aan Veldzicht in Sluitersveld

Bewoners van Veldzicht in het Sluitersveld in Almelo hebben de afgelopen tijd bloemzaad gezaaid om straks een paar mooi bloeiende stroken te hebben waar insecten blij van worden, maar de buurtbewoners evengoed.

Bloemenlint aan Veldzicht in Sluiterveld Bloemenlint aan Veldzicht in Sluiterveld

Bewoonster Marja van Pluur is samen met een paar buren verantwoordelijk voor het plan. “We vinden dat zelf natuurlijk mooi, maar we hebben voor stroken gekozen op plekken waar ook veel wandelaars en andere mensen uit de buurt er maximaal van kunnen genieten!”

Het bloemzaad is aan de buurt beschikbaar gesteld vanuit het provinciale project De Groene Loper.

Bloemenlint aan Veldzicht in Sluiterveld

Scroll naar boven