Poen voor Groen: bespaar energie verdien dat twee keer terug

Almelo's klimaat in stroomversnelling

Poen voor Groen: bespaar energie verdien dat twee keer terug

Poen voor Groen is een actie waarbij je vijftig euro terug kunt krijgen voor producten die je koopt waarmee je energie bespaart. LED-lampen, isolatiemateriaal, een waterbesparende douchekop, dat soort dingen. Als inwoner van de gemeente Almelo kun je ook gebruik maken van deze regeling.

Je maakt er eigenlijk drie keer winst mee. Je bespaart energie en hebt dus een lagere energierekening (iedere maand weer), je krijgt een flink deel van de kosten ook nog eens via de gemeente terug, én je vergroot het wooncomfort.

Het klimaat is natuurlijk de grootste winnaar, want als jij energie bespaart hoeft er minder opgewekt te worden, waardoor de CO2-uitstoot daalt.

Als je meer wil weten, klik dan hier. Dan krijg je onder andere ook de rest van dit artikel te lezen.

“Door Poen voor Groen heb ik mijn huis iets beter geïsoleerd en dat is een heerlijk vooruitzicht voor deze winter!”
Marie uit Borne

“LED-lampen zijn duur, maar door de subsidie van Poen voor Groen kon ik de eerste stappen maken naar duurzamer wonen. Daar ben ik blij mee!”
Alex uit Almelo

“Door de aankoop van een waterbesparende douchekop draag ik een steentje bij aan een beter milieu en dat geeft me een goed gevoel. Alle kleine beetjes helpen!”
Ellen uit Twenterand

“Wij willen onze jaren ’30 woning verduurzamen naar energielabel C door middel van moderne technologieën. Dat ik de eerste € 50,- terug krijg, is mooi meegenomen!”
Peter uit Haaksbergen

Scroll naar boven