Het begint te bloeien op Veldzicht

Almelo's klimaat in stroomversnelling

Het begint te bloeien op Veldzicht

Bewoners van Veldzicht in het Sluitersveld in Almelo genieten van prachtige kruidenranden in hun woonwijk. In het voorjaar hadden ze bloemzaad gezaaid en daar plukken ze nu de vruchten van. Insecten trouwens ook.

Bewoonster Marja van Pluur is samen met een paar buren verantwoordelijk voor de prachtige kruidenstroken. “We vinden dat zelf natuurlijk mooi, maar we hebben voor stroken gekozen op plekken waar ook veel wandelaars en andere mensen uit de buurt er maximaal van kunnen genieten!”

Het bloemzaad is aan de buurt beschikbaar gesteld vanuit het provinciale project De Groene Loper.

Het begint te bloeien op Veldzicht Het begint te bloeien op Veldzicht

 

 

Het begint te bloeien op Veldzicht

Scroll naar boven